Ongewone maaltijd


Op 24 september 2017 wordt u in het hart van het kasteel van Bouillon uitgenodigd voor een buitengewone maaltijd in een prachtig historische site.Buitengewone maaltijden van WBT

In het kader van het jaarlijks thema "Heerlijk smullen in Wallonië", nodigen talentvolle koks van Génération W u uit voor een maaltijd in het kasteel van Bouillon. De perfecte gelegenheid om  deze site te ontdekken terwijl u geniet van streekproducten klaargemaakt door Waalse koks.

Walking dinner

De lichtende fakkels leiden u door deze parel van het Waalse patrimonium van bord tot bord. Deze historische plek zal u gedurende deze maaltijd zijn mooiste verhalen prijsgeven.  Ontdek 6 verschillende schotels die de Waalse producten alle eer aandoen.

De koks

De chef-kok Maxime Collard van La Table de Maxime in Our en de chef Clément Petitjean van La Grappe d'Or in Torgny, zullen u een verfijnde, creatieve en seizoenstrouwe heerlijkheid voorstellen.

Mario Elias van Le Cor de Chasse zal u de Waalse gastronomie laten ontdekken.  Julien Lahire, chefkok van l'Auberge du Moulin Hideux, zal het team van deze avond volledig maken.

Praktische info

-U moet voor maandag 18 september reserveren
-Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 300
-Van 18u30 tot 22u00
-Tarief voor volwassenen: 40€ (degustatie en dranken inbegrepen)
-Tarief voor kinderen van minder dan 12 jaar: 30€ (soft dranken inbegrepen)
-Bar beschikbaar voor dranken buiten maaltijd
-Geen bancontact

bouillon initiative par dbcreation dbcreation studio graphique